“DE PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING MOET GOED ZIJN, DAT STAAT BIJ MIJ VOOROP”

Bart van Bezooijen is in oktober 2014 aan de Zuiderschans 1e te Dokkum van start gegaan met zijn onderneming ‘De BeddenKamer’. Van Bezooijen was eerder al jarenlang werkzaam in de beddenbranche en heeft daar veel ervaring opgedaan.

“Ik geloof in een goed en degelijk product voor een betaalbare prijs. Daarnaast is een goede advisering zeer belangrijk. Passie voor goed slapen, en daarop volgend een goede keuze voor het matras”

De BeddenKamer onderscheidt zich van vergelijkbare bedrijven omdat De BeddenKamer vindt dat boxsprings en bedden in het algemeen niet duur hoeven te zijn. “De prijs-kwaliteit verhouding moeten goed zijn, dat staat bij mij voorop.”
 

Onze producten
De BeddenKamer heeft bedden en boxsprings in verschillende prijsklassen, vanaf  250,- tot … wat u wenst! Voor ouderen zijn er mooie senioren bedden, eventueel hoog- laag bedden met verstelbare bodem en een degelijk matras. Het assortiment omvat verder matrassen, lattenbodems kussens dekbedden, dekbedovertrekken, kortom een uitgebreide collectie producten verwant aan de slaapmarkt. De BeddenKamer kan bovendien matrassen in alle soorten en maten leveren, ook in afwijkende maten voor caravans en boten.
 

Ook is er inmiddels een nieuwe lijn matrassen toegevoegd aan het reeds bestaande segment. Deze maken de keus voor de consument dusdanig dat er geen nee te koop is.
 

De BeddenKamer, waar de koffie altijd voor u klaar staat. Tot ziens!